Free counter and web stats

Wilt u het TechTeam sponseren?

voor informatie klik dan hier

Wilt u het TechTeam op uw evenement?

voor informatie klik dan hier

BuiltWithNOF

wat wij kunnen bieden.

dat is verschillend voor sponsoren en voor evenementen.

voor sponsoren klik hier.

voor evenementen organisaties klik hier

Onze Leden komen Noord Holland, Utrecht, Gelderland en Noord Brabant.

In de basis bezoeken wij evenementen in de regios waar de leden vandaan komen. Soms ook een stukje Duitsland in. en Belgie behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast evenementen en sponsoren hebben wij uiteraard ook onze (nieuwe) leden het een en ander te bieden.

Eerder is al genoemd dat we een kleine vereniging zijn hebben we geen clubhuis. ook geen echte vaste locatie waar we samen komen.

De kern van onze vereniging is de modelbouwer. de persoon die op de zolderkamer mooie modellen bouwt. binnen het techteam zijn modellen die uit een bouwdoos komen zeldzaam. Soms worden deze modellen door een aantal leden is een samenwerking gebouwd, de een is beter met electra de ander met draaien of frezen. soms is een project te groot om alleen aan te pakken. hierin ligt de kracht van onze vereniging.

via de mail, telefoon, appberichtjes houden we elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. ook zijn we bezig om clubavonden in te voeren. een avond per kwartaal met de vereniging bij iemand bij elkaar komen. zonder meteen alle modellen. alleen de nieuwe dingen, of nieuwe plannen. problemen in het bouwen bespeken en oplossingen zoeken want niet alles kan via berichtjes en foto’s.

momenteel zien de leden elkaar alleen op evenementen, en gaat de tijd daar aanwezig eigenlijk voor een deel op aan het showen van de nieuwste projecten. en niet alleen aan het publiek maar vooral aan de andere verenigingsleden. terwijl we op een evenement staan voor het publiek.  

wij kunnen nieuwe leden dit bieden.

-een aantal evenementen dat tussen de 6 en 10 ligt per jaar.

-een gezellige groep.

-hulp bij bouwproblemen

 

[Home] [wagenpark] [containerwerf] [de mobiele baan] [Foto's evenementen] [Foto's voertuigen] [onze sponsoren] [in de media] [Vereniging] [wat kunnen wij bieden] [contact] [leden] [links]